Slaapbanken

Prijzen v.a. € 1.975,- (inclusief montage)

Neem contact op

Complete serie Rdw gecertificeerde slaapbanken in diverse maten

Wij bieden een slaapbank aan voor 2 en 3 zitplaatsen in diverse maten en geschikt voor de meeste gangbare bussen. De bank is uitgebreid getest door de RDW, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken. De bank heeft hierdoor de benodigde certificering van de RDW, de 2 persoonsslaapbank kost incl montage en 2 persoons gordels 1975 euro (exclusief RDW keuring), hoofdsteunen 140 euro extra.
De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit, Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Sprinter, Crafter.

Daarnaast zijn er verschillende andere mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een in de lengte richting geplaatste bank.

De slaapbank is leverbaar in verschillende breedtes en lengtes waardoor er altijd een bank is die aan uw wensen voldoet, dit is mogelijk voor een meerprijs.

Maak een afspraak

De belangrijkste kenmerken

  • De slaapbanken zijn uitgebreid getest door de RDW, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken.
  • De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit, Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Sprinter, Crafter.
  • Er zijn verschillende mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een in de lengte richting geplaatste bank.
  • De slaapbank is om te vormen tot bed door de zitting naar voren te trekken en de rugleuning achterover.
  • De breedte is 110, 115, 120cm of 150cm breed en kan ook met een verbreding achter de keuken geleverd worden.
  • De lengte is standaard 190 of 200 cm (andere breedte en lengte maten op bestelling). Deze bank is ook verkrijgbaar met hoofdsteunen.

Voorbeelden en mogelijkheden van onze slaapbanken

Kom langs op onze locatie

Kobaltstraat 3
8472 EC Wolvega

Bel ons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons direct op: 0561-44 14 11

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier