Slaap hefdaken

Prijzen v.a. € 3.200,- (inclusief montage en btw)

Neem contact op

Wij bieden slaaphefdaken aan van Atrion, Reimo en SCA

Atrion heeft een eigen lijn slaaphefdaken om uw bus om te bouwen naar camper. Onze daken worden in Nederland geproduceerd door een van de grootste bedrijven in glijbanen voor attractieparken.

Bijna alle modellen Atrion slaaphefdaken zijn voorzien van een modern kunststof verstevigingsframe, doordat het frame uit 1 deel bestaat en de profilering van het frame zorgt dit voor een optimale stevigheid. Het tentdoek is van 280g Ten Cate tentdoek, 100% katoen, dat staat voor kwaliteit en ademt.

De degelijke constructie zorgt voor lang plezier van een Atrion dak. Naast onze eigen daken hebben wij ook daken van REIMO en SCA. Deze slaaphefdaken zijn er voor alle gangbare modellen.

Wilt u zelf aan de slag? Alleen montage van het dak is ook mogelijk, eventueel in combinatie met de RDW keuring. Alle Atrion en Junior slaaphefdaken zijn geïsoleerd.

Maak een afspraak

De belangrijkste kenmerken

 • De slaapbanken zijn uitgebreid getest door de RDW, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken.
 • De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit, Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Sprinter, Crafter.
 • Er zijn verschillende mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een in de lengte richting geplaatste bank.
 • De slaapbanken zijn uitgebreid getest door de RDW, ook in combinatie met de uitsparing in het dak voor de diverse hefdaken.
 • De slaapbanken zijn er in 2 of 3 zits uitvoering voor Transporter, Vivaro, Trafic, Primastar, Talento, NV300, Transit, Custom, Vito 639 en 447, Scudo, Expert, Proace, Jumpy, Sprinter, Crafter.
 • Er zijn verschillende mogelijkheden en uitvoeringen voor slaapbanken, zoals een in de lengte richting geplaatste bank.

Junior slaaphefdak

Het junior slaaphefdak is een kleinere versie van het normale Atrion slaaphefdak, dit dak hebben wij speciaal ontwikkeld voor de kortere bussen zoals de Expert, Scudo, Jumpy en Proace met de korte wielbasis (L1). Wij kunnen het junior slaaphefdak op bijna alle soorten bussen monteren, dus ook op de grotere bussen en de Lange wielbasis. (het Junior dak past niet op de Volkswagen T4)

Het dak is kleiner van formaat en heeft een bed van 1.80 m / 1.70 m lang, ideaal voor kinderen of kleinere mensen. Het slaapvlak is ca 185 x 120 cm en bed maat 180 x 115 / 110 cm

Zonder bed geeft dit dak erg veel binnenruimte voor een relatief “kleine” prijs, montage van een bed achteraf is geen probleem.

Kosten voor het Junior slaaphefdak zijn inclusief montage:

 • Compleet met bed & matras € 3950,-
 • Zonder bed en matras € 3600,-
 • klima plafondafwerking kost € 300,- meerprijs
 • Volkswagen T5/T6 € 3550,- ( excl. klima plafondafwerking € 300)
 • Zonder bed € 3200,-(excl. plafondafwerking)
Vraag naar de mogelijkheden

Atrion Skylink slaaphefdak

Wij hebben sinds kort een nieuwe variant van ons Atrion slaaphefdak, namelijk het Atrion Skylink slaaphefdak, bij deze variant kun je de voorkant van het tentdoek volledig open ritsen. Deze optie kost ‎€ 150 meerprijs bovenop de prijs van ons normale Atrion slaaphefdak.

 • Atrion Skylink slaaphefdak € 150,- meerprijs op normale Atrion slaaphefdak

Wanneer u van kamperen houdt maar toch nog dat extra vakantie gevoel wilt ervaren of u wilt gewoon liever een ander kleur tentdoek, zijn er ook andere kleuren doek leverbaar ( ander kleur doek kost € 150 extra en kunt u kiezen bij www.esvocampingshop.com/nl/ onder katoenen tentdoek, kleurnummer dient te worden aangegeven bij bestellen ) tevens is deze bus uitgerust met de Skylink optie t.w.v. € 150.

Neem contact op

Atrion slaaphefdak

Het Atrion slaaphefdak is een volwaardig dak dat ook aan de achterzijde ca 35 cm omhoog gaat, hierdoor is er voldoende ruimte voor de voeten. Het dak gaat met gasveren omhoog en bied plaats voor 2 personen, slaapvlak ca 200 x 120cm en bed maat 190 / 180 x 115/110 cm .

Er is een Atrion slaaphefdak voor bv Transporter, Vito, Talento, Primastar, Trafic, Vivaro, NV300, Scudo, Jumpy, Proace, Expert, Boxer, Ducato, Jumper, Sprinter, Crafter enz (vraag naar de mogelijkheden voor uw bus, niet alle L1 uitvoeringen mogelijk maar wel het Junior slaaphefdak)

Atrion slaaphefdaken zijn standaard voorzien van 3 ventilatieopeningen met speciaal horrengaas in de tent !

Het bed is deels vast of kan in zijn geheel omhoog, deze keuze is vrij en de voorkeur dient bij de montage aangegeven te worden.

 • Slaaphefdak compleet met frame, bed en matras gemonteerd vanaf € 4250,-
 • Slaaphefdak compleet met frame, bed en matras los geleverd vanaf € 3550,- (afhankelijk van model bus.
 • Klimaplafond (stoffen hemel) € 350 meerprijs.
Maak een afspraak

Voorbeelden en mogelijkheden van onze slaap hefdaken

Kom langs op onze locatie

Kobaltstraat 3
8472 EC Wolvega

Bel ons

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel ons direct op: 0561-44 14 11

Stuur ons een bericht

Wilt u meer informatie over onze dienstverlening? Stuur ons gerust een bericht via het contactformulier